Vadå ”felkopplat”?

Ibland talar man innan man tänker, eller skriver något som inte blev som som det skulle bli. Och ibland kan något helt oskyldigt öppna för misstolkningar, när fantasin kopplas in innan logiken eller folkvettet hinner vakna.

Sådana felkopplingar passerar oftast obemärkta, men ibland blir de för roliga för att inte uppmärksammas. Felkopplat.se publicerar citat, konversationer, bilder och videoklipp som kan vara roliga, konstiga, fascinerande och ologiska, med omedveten vardagshumor som gemensam nämnare. Konceptet är starkt inspirerat av den sedan länge insomnade bloggen tjuvlyssnat.se, som felkopplats skapare jobbade med under nästan åtta års tid.

Majoriteten av inläggen är inskickade av bloggens läsare. Har du hört eller sett något som skulle passa här? Tipsa oss gärna!

Felkopplat.se är en sajt i Doaivu-nätverket, och drivs av Doaivus dynamiska duo Andreas Viklund och Christina Lund med stöd av de tidigare medlemmarna i redaktionen för tjuvlyssnat.se: Jennie, jurg, Albin och Theres (som alla kan komma att dyka upp på felkopplat.se framöver!).

Vill du annonsera på felkopplat.se? Kontakta Christina via e-post: christina@doaivu.com eller genom meddelande till Doaivus facebooksida.